Održan jubilarni 10. maturantski ples u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2020, 14:09

Održan jubilarni 10. maturantski ples u Sremskoj Mitrovici

Sada već tradicionalni "Ples maturanata" i ove godine održan je u Sremskoj Mitrovici i to desetu godinu za redom. Za kratko vreme organizovana je cela manifestacija od strane Kancelarije za mlade Grada Sremske Mitrovice a učestvovao je manji broj maturanata nego prethodnih godina te je stoga promenjena i lokacija održavanja plesa.

Žitni trg danas je bio prepun ljubičastih kišobrana i zelenih majica koje su nosili maturanti Mitrovačkih srednjih škola. Njih oko 200 učestvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u plesu što je za skoro polovinu manji broj nego prethodnih godina. Srednjoškolci su zadovoljni što je ples ipak organizovan i pored pandemije Korone jer je na ovaj način obeležen kraj njihovog srednjoškolskog obrazovanja.

U dvorištu Mitrovačke gimnazije održavale su se dvonedeljne probe plesa a u organizaciji Kancelarije za mlade je održan i ovogodišnji deseti ples.

Posle plesa usledilo je i užičko kolo a maturanti su pokazali podjednako dobro znanje iz obe igre.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.