Odloženi sastanci EU

Izvor: S media, 18.Apr.2010, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženi sastanci EU

Ministarski sastanci Evropske unije (EU), koji je trebalo da budu održani sutra, otkazani su danas zbog blokade aviosaobraćaja u većem delu Evrope, do koje je došlo zbog ogromnog oblaka pepela, uzrokovanog erupcijom islandskog vulkana ispod glečera Ejafjalajoku, saopštila je Španija koja predsedava EU.

To se odnosi na sastanke ministara poljoprivrede i ribolova, koji je trebalo da budu održani u Luksemburgu i konferenciju EU i Hrvatske o pristupanju Uniji bivše jugoslovenske republike.

Sastanak ministara telekomunikacija EU biće održan sutra u južnom španskom Granadi, kao što je i bilo najavljeno, navedeno je u saopštenju, javio je Rojters.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.