Odbijen napad terorista: Sirijske snage oborile dronove kod rafinerije nafte u Homsu

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2020, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijen napad terorista: Sirijske snage oborile dronove kod rafinerije nafte u Homsu

Sirijske odbrambene snage oborile su dronove nedaleko od rafinerije nafte u Homsu, udaljenom 165 kilometara od Damaska Sirijske odbrambene snage oborile su dronove nedaleko od rafinerije nafte u Homsu, udaljenom 165 kilometara od Damaska, objavila je danas sirijska novinska agencija SANA, navodeći da su "teroristi nameravali da napadnu rafineriju dronom koji je bio naoružan". Prema pisanju sirijske agencije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bezbednosne snage presrele su i oborile pet dronova, prenosi Tass. Navodi se da je rafinerija nafte u Homsu vodeća kompanija sirijske naftne industrije i da je 2018. godine unapređena ruskom tehničkom podrškom. Kako se prenosi, u noći između nedelje i ponedeljka teroristi su pokušali da dronovima napadnu regionalnu termoelektranu u gradu Marde u provinciji Hama, ali su zaustavljeni pre nego što su napravili veću štetu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RUSI ODBRANILI HOMS: Sprečen napad dronovima na najveću rafineriju u Siriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020

Sirijske odbrambene snage oborile su dronove nedaleko od rafinerije nafte u Homsu, udaljenom 165 kilometara od Damaska...Teroristi su nameravali da napadnu rafineriju dronom koji je bio naoružan...Prema pisanju sirijske agencije, bezbednosne snage presrele su i oborile pet dronova...Navodi se da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.