Od ovog trenutka možete da zavirite u svako ćoše sveta gde niko nikada nije kročio. Potrebna vam je samo jedna stvar (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ovog trenutka možete da zavirite u svako ćoše sveta gde niko nikada nije kročio. Potrebna vam je samo jedna stvar (VIDEO)

Google Earth je sada dostupan u virtuelnoj realnosti, što znači da će korisnici bukvalno moći da se šetaju ulicama, planinama i svim mestima na Zemlji koje je Google "ucrtao" u ovaj svoj veliki projekat koji usavršava godinama.

Google Earth VR pokriva 440 miliona kvadratnih kilometara planete Zemlje, pa ukoliko ne znate kojim mestom biste prvo prošetali, Google je spremio krata trejler u kojem prikazuje da možete prošetati rekom Amazon, Menhetnom, Rimom...

Verzija Google >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Eartha za virtuelnu stvarnost je besplatna i dostupna je na Steam platformi, a kako biste mogli da u njoj uživate neophodno je da imate HTC Vive VR naočare.

Očekuje se da će se Google Earth VR pojaviti i na drugim platformama u narednom periodu.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: engadget.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.