Od danas nema policijskog časa u Republici Srpskoj

Izvor: Vostok.rs, 22.Maj.2020, 10:06

Od danas nema policijskog časa u Republici Srpskoj

I dalje je obavezno nošenje zaštinih maski na otvorenom i držanje distance. Narodna skupština juče je donijela odluku o ukidanju vanrednog stanja koje je bilo uvedeno zbog epidemije virusom korona. Ova odluka stupa na snagu narednog dana od objavljivanja u Službenom glasniku Republike Srpske. Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je juče u Narodnoj skupštini da su stvoreni uslovi za ukidanje vanrednog stanja, ali da će Republički štab za vanredne situacije nastaviti da obavlja svoje obaveze. - Svjesni smo činjenice da i danas imamo određeni broj ljudi koji su pozitivni na virus, da ćemo ih imati i u narednim danima i moja molba je da ovo ne znači da smo došli u poziciju da možemo reći sad ćemo se opuštenije ponašati ili zaboraviti sve mjere koja nam struka nalaže - rekao je je Višković. Vanredno stanje u Republici Srpskoj proglašeno je 28. marta zbog epidemiološke situacije izazvane virusom korona.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rasprava u NS RS o mjerama tokom vanrednog stanja: "Radili smo odgovorno"

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2020

BANJALUKA - Potpredsjednik Vlade Republike Srpske Anton Kasipović rekao je u Narodnoj skupštini da je život čovjeka tokom epidemije virusa korona bio neprikosnoven, te da su sve mjere republičkih organa donošene u tom pravcu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.