Očekivano: Ukrajinke nisu stigle gole do Davosa

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jan.2013, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekivano: Ukrajinke nisu stigle gole do Davosa

Tri Ukrajinke iz feminističke grupe Femen pokušale su danas da gole ušetaju na mesto održavanja svetskog ekonomskog foruma u Davosu - u znak protesta zbog muške dominacije i seksizma u svetskoj ekonomiji - ali im to nije uspelo.

Kao što se i očekivalo, u tome nisu uspele, jer ih je veliko obezbeđenje oteralo na ulazu u odmaralište dok su one vikale i šutirale policajce.Ukrajinke su uspele samo da stignu do zašitne ograde, sa ispisanom porukom "SOS Davos" na golim grudima.Kritičari foruma u Davosu tvrde da biznismeni i političari koji se tamo okupljaju premalo vremena posvećuju rešavanju ključnih problema u svetskoj ekonomiji.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.