Izvor: Danas, 27.Maj.2022, 11:37

Obrasci za predstojeći popis na 19 jezika, obuka za popisivače iz redova manjina

Politika koju će država voditi prema nacionalnim manjinama, prvenstveno finansijska, zavisiće od toga koliko će pripadnika manjinskih zajednica učestvovati na predstojećem popisu stanovništva, izjavila je danas državna sekretarka u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Olena Papuga.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popis stanovništva suštinski važan za nacionalne manjine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2022

Popis stanovništva je od suštinske važnosti za nacionalne manjine i za ostvarivanje njihovih prava, istakli su danas predstavnici nacionalnih saveta nacionalnih manjina, koji su prisustvovali sednici Koordinacije nacionalnih saveta posvećenoj predstojećem popisu stanovništva...Sednici u Palati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.