Obradovao se: Kim pohvalio radnike za izgradnju ogromnog vozila za prevoz rakete (FOTO)

Izvor: BKTV News, 03.Dec.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradovao se: Kim pohvalio radnike za izgradnju ogromnog vozila za prevoz rakete (FOTO)

Kim Džong Un, lider Severne Koreje, zahvalio se radnicima koji su izgradili ogromno vozilo za transport nove interkontinentalne balističke rakete "Hvasong-15".

Prilikom posete fabrici, Kim je pohvalio radnike na izradi ogromnih guma za vozilo s devet osovina, bez korišćenja uvezene opreme.

Foto: Tanjug/Korean Central News Agency/Korea News Service via APOn je pozvao na povećanje proizvodnje kako bi se "zadovoljile dnevne potrebe ekonomije u razvoju i pojačala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << odbrambena spremnost države", saopštila je agencija KCNA.

Na Havajima se oglasile sirene za mogući nuklearni napad, građani imaju samo 15 minuta da nađu spas!

Foto: Tanjug/Korean Central News Agency/Korea News Service via APTramp najavio jače sankcije prema Severnoj Koreji, Makron računa na Rusiju i Kinu da se pridruže

Vojska Južne Koreje veruje da "Hvasong-15", koja je u poslednjem testu ove nedelje letela 950 kilometara pre pada u more nadomak Japana, može da preleti i do 13.000 kilometara, što u domet stavlja i glavni grad SAD Vašington, prenosi AP.

Svet u strahu: Seul saopštio zastrašujuće podatke o raketi Pjongjanga

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.