Objavljen snimak sa mesta pada Suhoj Superdžet - 100

Izvor: Vostok.rs, 11.Maj.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak sa mesta pada Suhoj Superdžet - 100

11.05.2012. -

Indonežanska televizija objavila je snimak sa mesta pada ruskog aviona Suhoj Superdžet - 100. Ovo je saopštio bloger Sergej Dolja, koji putuje sa delegacijom ruske kompanije ''Putnički avioni Suhoj''- koji su proizveli SSJ-100. Na videu su zabeleženi delovi srušenog aviona. Pored toga, na televiziji je prikazana i grupa sapsilaca koja se spuštala na mesto pada SSJ-100. Dolja naglašava da do aviona spasioci još uvek nisu stigli.

Specijalna grupa boraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << iz Ministarstva za vanredne situacije Indonezije, spustila se iz helikoptera, na mesto nesreće, 11. maja u ranim jutarnjim satima. Pored toga, na mesto nesreće dolaze i spasioci koji se probijaju kroz šumu. Oni će probati da improvizuju poligon za sletanje helikoptera ili, ako ovo ne bude bilo moguće, će na nosilima evakuisati ostatke žrtava.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.