Izvor: Danas, 09.Maj.2022, 18:36

Objavljen prvi trejler za „Avatar: Put vode“ (Avatar: The Way of Water)

Objavljen je prvi trejler za nastavak sage „Avatar: Put vode“ (Avatar: The Way of Water) o čudesnim stanovnicima zemlje Pandore koji prikazuje nova bića – ribe koje lete, Na'vi narod i građanski rat među njima. Zoe Saldana će ponoviti ulogu Na'vi princeze Nejtiri, a Sem Vortington se takođe vraća kao čovek koji je postao Na'vi, Džejk Sali.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevjerovatni efekti, pogledajte prvi trejler za nastavak filma "Avatar"

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2022, 11:27

Krajem ove godine, tačnije u decembru, imaćemo priliku da gledamo nastavak filma "Avatar" koji nosi naziv "Avatar: The Way of Water ". Objavljen je prvi trejler, koji sadrži nevjerovatne efekte, a u prvom planu su stari junaci - Nejtiri (Zoi Saldana) i Džek (Sem Vortington).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.