Obaminog ujaka deportuju iz SAD!

Izvor: Press, 03.Dec.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obaminog ujaka deportuju iz SAD!

Onjango Obama (69), koji je kenijskog porekla, polubrat je pokojnog oca američkog predsednika i od 1960. godine živi u Americi. Vlasti SAD su 1992. godine donele odluku da mora da napusti zemlju, pošto nije obnovio zahtev za ostanaka u Americi.
Međutim, on nije napustio zemlju i ostao je da živi u SAD.
Javnost sa tim nije bila upoznata sve do 2011. godine, kada je Onjango uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju.
On je tada, navodno, kada je dobio pravo na jedan poziv iz pritvora >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << policiji rekao:"Mislim da ću da pozovem Belu kuću".
Bela kuća je ranije saopštila da se slučaj protiv Obaminog ujaka vodi kao bilo koji drugi slučaj pred imigracionim vlastima.
Onjangov advokat kaže da je do pokretanja postupka za njegovu deportaciju došlo zbog tehničke greške.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obamin stric pred deportacijom iz SAD?

Izvor: Telegraf.rs, 03.Dec.2013

Pošto nije obnovio zahtev za ostanak u Americi, Onjango Obama, stric Barak Obame trebalo je da napusti SAD 1992. godine, što on nije učinio. Ceo slučaj izašao je u javnost kada je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.