Obama, ako si zabrinut, znaš kako da na to saopštiš

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Obama, ako si zabrinut, znaš kako da na to saopštiš"

"Pozivi američkog predsednika Baraka Obame Rusiji o potrebi da pokaže interes za smanjenje nuklearnog potencijala su neumesni" saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Obame u intervjuu japanskim medijima o nadi da će Moskva pokazati interes da oslabi nuklearni potencijal, Zaharova je rekla da nema posebnog komentara, već da je Obamina primedba neumesna.

- Rusija je jedan od najodgovornijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učesnika procesa razoružanja. Odgovorno se odnosi prema svojim obavezama kao zemlja koja ima nuklearno naoružanje - naglasila je Zaharova.

Zaharova je pozvala američku stranu da im svoju zabrinutost, ukoliko ona postoji, prenese za to predviđenim kanalima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zaharova: Obamin poziv neumestan

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2016

Pozivi američkog predsednika Baraka Obame Rusiji o potrebi da pokaže interes za smanjenje nuklearnog potencijala su neumesni, saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.. . Na pitanje da prokomentariše izjavu Obame u intervjuu japanskim medijima o nadi da će...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.