Izvor: Blic, 30.Avg.2023, 10:12

OVO JE PRIGOŽINOV GROB Sahranjen je samo u prisustvu najbližih, Putin nije prisustvovao, ljudi ostavljaju vence i cveće (FOTO)

Lider privatne vojne "Vagner grupe" Jevgenij Prigožin, koji je poginuo u padu aviona prošle nedelje, sahranjen je juče na groblju u Sankt Peterburgu, u prisustvu porodice i najbližih prijatelja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Držano u strogoj tajnosti: Misterija poslednjeg ispraćaja Jevgenija Prigožina

Izvor: B92, 30.Avg.2023

Lider privatne vojne grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin sahranjen je juče na groblju u Sankt Peterburgu, u prisustvu porodice i najbližih prijatelja...Prema želji porodice, sahrana je održana u njihovom prisustvu i prisustvu Prigožinovih najbližih prijatelja, naveo je taj izvor. Iz Prigožinove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.