Izvor: Blic, 26.Mar.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“OVO JE OPROŠTAJ" U požaru u Rusiji stradao CEO JEDAN RAZRED, objavljene jezive poruke dece zarobljene u PLAMENU (VIDEO)

Novi bilans žrtava požara u tržnom centru "Zimska višnja" je 64 osobe, među kojima ima i mnogo dece. Kako mediji prenose, celo odeljenje osnovne škole nestalo je u požaru, a za sada potvrđena je smrt osmoro dece.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Detalji ruske drame " potresne poruke "dece u vatri" VIDEO

Izvor: B92, 26.Mar.2018

Među žrtvama stravičnog požara koji je progutao tržni centar u ruskom gradu Kemerovo navodno je i ceo razred jedne osnovne škole, pišu svetski mediji...Kako se navodi, grupa dece je sa učiteljicom došla na izlet u Kemerovo, ona je “odlučila da prošeta“, a deca su ostala u bioskopu, “odakle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.