OVO JE NAJNAPALJENIJI POLITIČAR NA SVETU: Pogledajte kako napada voditeljke, radnice… (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jan.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NAJNAPALJENIJI POLITIČAR NA SVETU: Pogledajte kako napada voditeljke, radnice… (VIDEO)

Kako su kamere zabeležile, on tokom jednog prenosa steže novinarku za butinu, koja pokušava na fin način da se odbrani. Takođe, prilikom jedne posete gradilištu on bez imalo srama "nasrće" na radnicu koju ljubi u usta

Persi Fernandez (75) je bolivijski gradonačelnik koji bi mogao da ima pravnih problema zbog učestalog “pipanja žena” tokom različitih televizijskih prenosa.

Kako su kamere zabeležile, on tokom jednog prenosa steže novinarku za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << butinu, koja pokušava na fin način da se odbrani. Takođe, prilikom jedne posete gradilištu on bez imalo srama “nasrće” na radnicu koju ljubi u usta.

Nekadašnja opoziciona političarka Marcela Revolo je najavila tužbu zbog seksualnog uznemiravanja, seksualnog nasilja i diskriminacije nad ženama u zemlji.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.