Izvor: Blic, 09.Apr.2023, 08:12

OVO JE MLADIĆ POREKLOM IZ SRBIJE UHAPŠEN U NEMAČKOJ Tražili ga i helikopterom, specijalci ga priveli u donjem vešu (FOTO)

U krvavom obračunu koji se dogodio u noći između petka i subote u Aspergu u Nemačkoj, jedan mladić (18) je ubijen, dok je drugi teško povređen. Zbog ovog zločina, uhapšen je Amer S, poreklom iz Srbije, sin lokalnog biznismena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIN UBIO TINEJDŽERA! Sin lokalnog biznismena počinio STRAVIČAN zločin - fotografije sa lica mesta izazivaju JEZU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

Drugi mladić teško povređen..Krvavi zločin potresao je Nemačku, kada je u pucnjavi nastradao 18-godišnjak, dok je njegov drugi vršnjak teško povređen...Zločin se desio u subotu veče, 4. aprila, saopštila je nemačka policija...Kako piše Bild, prenosi Focus.de, osumnjičeni je uhapšen. Zvaničnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.