Izvor: Blic, 17.Apr.2024, 11:14

"OVO JE KAO IZ HOROR FILMA!" Beograđanka za "Blic" opisala dramatične scene poplavljenog Dubaija: "Ulice pretvorene u reke, ZAROBLJENI SMO" (FOTO, VIDEO)

"Naš odmor u Dubaiju pretvorio se u noćnu moru. Prizori koji su nas sačekali su kao iz najstrašnijeg horor filma. Sve je stalo, a mi smo zarobljeni u hotelu, ne možemo ni da pomislimo na izlazak", ovim rečima za "Blic" Beograđanka koja se trenutno nalazi u Dubaiju i sa lica mesta nam prenosi atmosferu koja je zastrašujuća.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"AVIONI NE MOGU DA POLETE, METRO JE POD VODOM" Beograđanka u Dubaiju za "Blic": "Ovo se nije desilo poslednjih 75 godina!" (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Apr.2024

"Sve deluje kao iz apokaliptičnog filma, sve je zastalo. Niko nije očekivao ovakvu situaciju. Meštani mi kažu da nije bilo ovakvih poplava u poslednjih 75 godina", izjavila je Beograđanka za "Blic", opisujući dramatične prizore poplavljenog Dubaija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.