OVCE I MANEKENKE NE MOGU DA PROMOVIŠU RAGBI!

Izvor: Kurir, 17.Avg.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVCE I MANEKENKE NE MOGU DA PROMOVIŠU RAGBI!

VELINGTON - Organizatori Svetskog kupa u ragbiju, koji će se održati sledećeg meseca na Novom Zelandu, morali su da odustanu od svojih neuobičajenih planova za promociju prvenstva zbog protesta građana, preneo je AP.

Organizatori su najpre došli na ideju da manekenke u bikinijima na motorima sprovedu 1.000 ovaca kroz Oklend, a potom i da se navijači ragbi tima uzdrže od seksa, kako bi svoju strast sačuvali za najavijanje.

Promotivni planovi organizatora su, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << krenuli naopako jer su se stanovnici žalili da se kultura njihove zemlje izvrgava ruglu, dok su zaštitnici ljudskih i životinjskih prava negodovali zbog planova da se ovce puste kroz grad.

Istovremeno, sponzor ragbi tima "Telekom Novi Zeland" kritikovan je zbog šaljive kampanje u kojoj poziva na uzdržavanje od seksa tokom turnira.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.