OVAKO NEŠTO PRVI PUT se desilo u BELOJ KUĆI, svetski mediji izveštavaju!

Izvor: BKTV News, 23.Maj.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO NEŠTO PRVI PUT se desilo u BELOJ KUĆI, svetski mediji izveštavaju!

Šta se to dešava?!

Novinar mreže Glas Amerike Stiv Herman primetio je velike rupe na travnjaku Bele kuće, u blizini prostorije za medije, a jednu od njih opisao je kao pravi ponor.

"Rupa se vidno povećala između nedelje i ponedeljka", naveo je Herman i dodao da je ona sada duža od 30 centimetara, te da se tik uz prvi, otvorio i drugi ponor.

This week I’ve been observing a sinkhole on the @WhiteHouse North Lawn, just outside the press briefing room, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << growing larger by the day. pic.twitter.com/BsFUtxFqpB

Nakon Hermanove objave na Tviteru rupa je prekrivena.

Update: The @WhiteHouse sinkhole is now a cover-up. pic.twitter.com/X031j3SL0u

Stvaranje manjih ponora u Vašingtonu nije neobično pošto su delovi grada doslovno izgrađeni na močvari.

U poslednjih nekoliko godina nastalo je nekoliko ponora u gradu.

U martu, dvoje stanovnika Vašingtona moralo je da napusti svoje domove, a prošle godine je rupa progutala školski autobus.

The sinkhole gets the @nytimes treatment: https://t.co/wJwcy1I1Fe

Ovo je prvi put da se ponor stvorio na travnjaku Bele kuće.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.