Izvor: Blic, 15.Sep.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORAO ZA DUŠANA SILNOG Dečak za kojeg se moli cela Srbija hrabrošću zadivio pilote helikopterske jedinice MUP Srbije (VIDEO)

Mali Dušan Todorović (4), teško oboleo od karcinoma neoblasma, odleteo je večeras avionom Vlade Srbije uz pratnju lekara Dečje bolnice u Tiršovoj u Barselonu na lečenje. Dečak za kojeg se moli cela Srbija prethodno je iz Svilajnca prevezen helikopterom MUP-a Srbije do Beograda, a svojom hrabrošću zadivio je pilote.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali Dušan otišao u Barselonu na lečenje VIDEO

Izvor: B92, 15.Sep.2018

Četvorogodišnji Dušan Todorović krenuo je avionom za Barselonu, gde će mu biti nastavljeno lečenje...“Mali Dušan je helikopterom koji je obezbedilo Ministarstvo zdravlja oko 18:10 poleteo sa stadiona u svilajnačkom naselju Bojača do Beograda, gde je avionom koji je obezbedila Vlada Republike...

Nastavak na B92...

DEČAK OTPUTOVAO U BARSELONU NA LEČENJE: Ovo je emotivna poruka Grobara malom Dušanu (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Sep.2018

Dečak Dušan Todorović (4), teško oboleo od karcinoma neoblasma, odleteo je večeras avionom Vlade Srbije uz pratnju lekara Dečje bolnice u Tiršovoj u Barselonu na lečenje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.