OPŠTA PANIKA U HAGU, STIŽE HELIKOPTER PO HRVATSKOG PUKOVNIKA: Lekari oživljavaju Praljka! DONESEN PROTIVOTROV!

Izvor: Press, 29.Nov.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTA PANIKA U HAGU, STIŽE HELIKOPTER PO HRVATSKOG PUKOVNIKA: Lekari oživljavaju Praljka! DONESEN PROTIVOTROV!

Čim je penzionisani pukovnik hrvatske vojske Slobodan Praljak posle izricanja presude popio nešto za šta on i njegov advokat tvrde da je otrov nastala je opšta panika i pometnja u sudnici Haškog Tribunala.
Tribunal u Hagu potvrdio je postojanje udruženog hrvatskog zločinačkog poduhvata sa ciljem etnčkog čišćenja delova BiH, čime je potvrđena odluka iz prvostepene presude.
 
Prvostepenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << presudom, Prlić i ostali proglašeni su krivim za kampanju progona muslimana iz osam opština u zapadnoj Hercegovini i srednjoj Bosni od proleća 1993. do proleća 1994. i osuđeni na ukupno 111 godina zatvora.
 
11:23 - Jadranku Prliću potvrđena kazna od 25 godina zatvora.
 
11:10 - Obijen je zahtev tužilaštva za ponovnim suđenjem.
 
11:05 - Uoči današnje presude "hrvatskoj šestorki" pred Haškim tribunalom, na Starom mostu u Mostaru postavljen je transparent na kojem piše: "Izronio je Stari za one što ga vole".

Nastavak na Press...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.