Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 08:59

"ON JE MOJU ĆERKU OTEO I UBIO, TO SVI ZNAJU" Oglasio se otac brutalno ubijene Anđele (17) nakon što je ubica tražio novo suđenje: Tvrdi da želi da ga proglase nevinim

Ivan Bešlić, otac Anđele Bešlić koja je brutalno ubijena 2002. godine, oglasio se povodom informacije da je Ivan Bulj, koji je osuđen za Anđelino ubistvo, zatražio ponovno suđenje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SVI ZNAJU DA MI JE UBIO ĆERKU, NEKA ME SE KLONI" Oglasio se otac BRUTALNO ubijene Anđele nakon što je ubica zatražio novo suđenje: "Ne može se izviniti za ono što je učinio!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024

Smatra da je policija loše uradila svoj posao..Ivan Bešlić, otac Anđele Bešlić koja je brutalno ubijena 2002. godine, oglasio se povodom informacije da je Ivan Bulj, koji je osuđen za Anđelino ubistvo, zatražio ponovno suđenje...- Nezgodno mi je da razgovaram o svemu, emocije su velike. On...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.