OLAKŠALI POSAO POLICIJI: Svoje bekstvo iz zatvora snimili i objavili na internetu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLAKŠALI POSAO POLICIJI: Svoje bekstvo iz zatvora snimili i objavili na internetu! (VIDEO)

Na snimku se mogu videti trojica zatvorenika u uskom tunelu koji su prokopali iz ve-cea ćelije. Dvojica od 13 begunaca već su uhapšena, dok se jedan sam predao

Nakon prokopavanja tunela, 13 zatvorenika pobeglo je iz zatvora u brazilskoj državi Gojas. Svoje bekstvo snimili su mobilnim telefonom i postavili na internet.

Snimk je objavio i list Globo na svom internet sajtu. Na njemu se mogu videti trojica zatvorenika u uskom tunelu koji su prokopali iz ve-cea >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ćelije.

- Brišemo odavde. Lopov kopa kao armadilo i uspeće u tome – dobacuje jedan od begunaca, koji ne prestaje da se smeje.

Foto: AP

Tunel vodi do vrta, a kada su se našli u njemu pobegli su tako što su preskočili zatvorski zid. Prema saopštenju policije, zatvorenicima nije bilo teško da izvedu ovu akciju, jer je zemlja ispod zatvora meka poput peska.

- Verovatno im je trebalo četiri dana da ga prokopaju. Pesak su krili u jastučnicama i posteljini – objasnila je Žaklina Kamargo Maćado, predstavnica policije Rio Verdea.

Dvojica od 13 begunaca već su uhapšena, dok se jedan sam predao vlastima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: / Foto: Ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.