ODKB razmatrao borbu protiv terorizma u Karabahu

Izvor: Vostok.rs, 05.Jul.2016, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODKB razmatrao borbu protiv terorizma u Karabahu

Ministri spoljnih poslova država-članica Organizacije za kolektivnu bezbednost i saradnju sastavili su nacrt odluke o sprovođenju mera u oblasti borbe protiv terorizma i raspravljali na sastanku o sukobu u Nagorno-Karabahu, izjavio je generalni sekretar te organizacije Nikolaj Bordjuža.

„Posebnu pažnju obratili smo na izradu mera za borbu protiv terorističke pretnje“, rekao je Bordjuža novinarima nakon zasedanja ministara.

On je istakao da je pripremljen nacrt odluke sa merama koje treba realizovati u oblasti suprotstavljanja terorizmu.

„Ministri su veoma detaljno razmatrali mere“, rekao je Bordjuža. On je istakao da su ministri spoljnih poslova izrazili svoje saučešće u vezi sa terorističkim napadom u Iraku u kojem je stradao veliki broj ljudi.

Bordjuža je rekao da se ozbiljno raspravljalo o sukobu u Nagorno-Karabahu i da su ministri doneli odgovarajuću deklaraciju.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.