Izvor: Blic, 05.Jan.2024, 13:00

OD ZEMLJE KOJU SU BANDE UNIŠTILE DO NAJSIGURNIJE DRŽAVE U LATINSKOJ AMERICI Predsednik El Salvadora se obračunao sa mafijom i njegov metod je JEZIV (FOTO)

Harizmatični predsednik El Salvadora koji je bacio u zatvor 75.000 kriminalaca slavi pad stope ubistava tvrdeći da je pročistio zemlju i načinio je "najsigurnijom u Latinskoj Americi".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Najkul diktator" na svetu uništio mafiju FOTO

Izvor: B92, 05.Jan.2024

Harizmatični predsednik El Salvadora koji je bacio u zatvor 75.000 kriminalaca slavi pad stope ubistava...On tvrdi da je pročistio zemlju i načinio je "najsigurnijom u Latinskoj Americi"...Najib Bukele, koji nosi nadimak "najkul diktator na svetu", zatvorio je više od 75.000 članova bandi u jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.