Nožem napao ljude dok su kupovali, ubio dve, ranio četiri osobe: Užas u Francuskoj, nasumično ubadao sve oko sebe!

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2020, 16:47

Nožem napao ljude dok su kupovali, ubio dve, ranio četiri osobe: Užas u Francuskoj, nasumično ubadao sve oko sebe!

Do napada je došlo jutros ispred pekare, gde su kupci čekali u redu, kao i u radnjama u centru grada DVE osobe su ubijene, a četiri ranjene kada je muškarac, naoružan nožem, napao ljude koji su bili u kupovini u gradu Roman-sur-Izer na jugoistoku Francuske, saopstila je gradonačelnica Mari Elen Toraval. Do napada je došlo jutros ispred pekare, gde su kupci čekali u redu, kao i u radnjama u centru grada, navela je gradonačelnica. Prema njenim rečima, napadač je uhapšen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prenosi Rojters. Očevici su rekli za Rojters da je napadač nasumično ubadao ljude. Grad je trenutno pod blokadom zbog korona virusa, ali je ljudima dozvoljeno da kupuju osnovne namirnice. Za sada nije jasno da li su napadi povezani sa blokadom grada. Ministar unutrašnjih poslova Francuske Kristof Kastane rekao je da bezbednosne službe pokušavaju da razjasne okolnosti koje su dovele do incidenta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NAPAD U FRANCUSKOJ USRED KRIZE SA KORONOM: Sudanac ubio dvoje ljudi, 4 ranio dok su stajali u redu za kupovinu

Izvor: Kurir, 04.Apr.2020

Dvoje ljudi je ubijeno, a četiri ranjeno kada ih je muškarac, naoružan nožem, napao dok su bili u kupovini u gradu Roman-sur-Izer na jugoistoku Francuske, saopstila je gradonačelnica Mari Elen Toraval.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.