Novo dečje igralište u Pančevu zahvaljujući donaciji Gazproma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 16:16

Novo dečje igralište u Pančevu zahvaljujući donaciji Gazproma

Najmlađi Pančevci dobili su još jedno moderno i bezbedno dečije igralište zahvaljujući donaciji Gazprom energoholdinga Srbija TE -TO Pančevo. To je samo jedna u nizu donacija ove kompanije gradu Pančevu u 2020 godini.

Na radost najmlađih Pančevaca i njihovih roditelja otvoreno je još jedno moderno igralište u centru grada zahvaljujući donaciji Gazprom energoholdinga.

“Odličan izbor sprava za igralište i podloge koja je bezbedna .Vedre,vesele boje i vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je multifunkcionalan tobogan ,pruža više mogućnosti za igru dece,razvoj njihove motorike.Odlično mesto za zabavu i druženje”, rekla je Olivera Bančak.

Predstavnici Gazproma kažu da su na predlog Pančevaca zaposlenih u njihovoj kompaniji odlučili da podignu dečije igralište kod Gradske biblioteke .To je samo jedna u nizu njihovih donacija Pančevu.

“Gazprom energoholding je društveno odgovorna kompanija koja se trudi da osluškuje potrebe građana i pomogne finansiranjem raznih projekata.Ove godine pružili smo pomoć domu za nezbrinutu decu Spomenak, pomogli smo Mašinskoj školi u izradi zaštitnih vizira,finansirali smo obnovu dva spomenika poginulim vojnicima u Drugom svetskom ratu i sponzorisali objavljivanje knjige posvećene oslobađanju Pančeva”, izjavio je Aleksandar Varnavski , generalni direktor Gazprom energohodlding Srbija TE - TO Pančevo.

"Mi danas možemo na delu da vidimo kako izgleda saradnja Gazproma sa gradom Pančevom.Jako smo srećni što je Gazprom odlučio da donira jedno ovakvo igralište koje je zaista potrebno kako bi naši najmlađi sugrađani imali gde da uživaju u svom odrastanju”, rekao je Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva.

Iz Gazproma najavljuju da će ovakvih projekata biti i ubuduće i da će se nastaviti saradnja sa gradom Pančevom u kome ova kompanija gradi termoelektranu-toplanu čiji je završetak planiran na proleće sledeće godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.