Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka bacila kantu fekalija pred Vladu

Novinarka Iva Anzulović bacila je kantu punu fekalija pred ulaz u Vladu Hrvatske u Zagrebu. Pritom je nosila majicu sa slikom pokojnog vukovarskog novinara Siniše Glavaševića i natpisom "Optužujem vas, gospodo".

Izvor: N1

Odmah joj je prišao policajac, koji je od nje zatražio i dobio ličnu kartu, te je odveo u zgradu Vlade. Nedugo potom odvedena je u obližnju policijsku stanicu.

Novinarka Anzulović sličan je "performans" već izvela 8. avgusta, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je kantu psećeg izmeta izlila pred ulazom zgrade Državnog tužilaštva, zbog čega je zaradila prekršajnu prijavu. Na taj način, kako je najavila na svom Fejsbuku, izražava nezadovoljstvo zbog izostanka borbe protiv kriminala i korupcije u Hrvatskoj, a povod je presuda u arbitražnom sporu pred Međunarodnim centrom za rešavanje sporova u Vašingtonu, koji je Hrvatska izgubila od tužitelja Gjure Gavrilovića.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

FOTO: Bacila kantu punu fekalija na zgradu Vlade Hrvatske

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2018

Nepoznata žena bacila je kantu punu fekalija na vrata zgrade Vlade Hrvatske u Zagrebu...Ženi je na majici pisalo "Optužujem vas, gospodo", uz sliku Siniše Glavaševića, vukovarskog novinara ubijenog 1991. godine...Kako javlja reporter N1, žena je potom, bez protivljenja, policajcu koji se tamo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.