Novinar ubijen sekirom

Izvor: Blic, 29.Maj.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar ubijen sekirom

Jedan novinar sa Šri Lanke ubijen je u oblasti koja je pod kontrolom vojske, rekli su zvaničnici televizije za koju je novinar radio.



Naš dopisnik iz Džafne ... ubijen je sinoć sekirom u Džafni, oblasti pod kontrolom vojske", rekao je zvaničnik radio-televizije Maharadža.

Portparol vojske je dodao da je prijatelj tog novinara koji je bio sa njim, takođe napadnut i da je preminuo u bolnici. Prema rečima tog portparola, policija ispituje ta ubistva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Aktivisti organizacija za ljudska prava izveštavaju o ubistvima, sakaćenjima i nestanku na stotine ljudi otkako je 2006. završen 25-godišnji rat na Šri Lanki. Iza tih zločina stoje kako vladine snage bezbednosti,tako i Tamilski tigrovi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.