Novi protest zbog migrantske krize u Bihaću

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protest zbog migrantske krize u Bihaću

Mirnom šetnjom građana Bihaća, danas su u gradu na Uni održani protesti zbog teške migrantske krize u kojoj se nalazi taj deo Bosne i Hercegovine poslednjih meseci.

Kako javlja reporterka N1 televizije, stotinak građana uputilo se prema Đačkom domu gde su migranti smešteni. Oni su naglasili da ne žele sukobe ni probleme.

Oni su dodali da su čuli da se Federalna uprava policije oglasila uz poruku da će protesti biti zabranjeni. Kažu da su ogorčeni i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << to sramotno.

"Umesto da stanu uz svoje građane, oni idu protiv njih", dodaju.

Reporterka N1 javlja da su u pripravnosti i pojačanje policijske snage u tom delu Bihaća.

Sinoć su u Bihaću održani protesti na kojima je prisutno bilo nekoliko hiljada ljudi. Protest je okončan u večernjim satima nakon blokade saobraćaja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.