Izvor: Blic, 02.Feb.2023, 01:28

Novak: Zabrana za isporuke nafte po limitiranim cenama stabilizovaće tržište

Odluka Rusije da zabrani svojim kompanijama da isporučuju naftu po limitiranim cenama (koje je nametnuo Zapad) dodatno će ograničiti efekat netržišnih mehanizama i dovesti do stabilizacije globalnog tržišta nafte, rekao je potpredsednik vlade Rusije Aleksandar Novak u intervjuu za TV kanal Rusija-24.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ovo je, naravno, u interesu Rusije"

Izvor: B92, 02.Feb.2023

Potpredsednik Vlade Rusije Aleksandar Novak istakao je da će zabrana za isporuku nafte po limitiranim cenama stabilizovati tržište...Odluka Rusije da zabrani svojim kompanijama da isporučuju naftu po limitiranim cenama dodatno će ograničiti efekat netržišnih mehanizama i dovesti do stabilizacije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.