Nova slika mrtvog Majkla Džeksona

Izvor: Blic, 12.Okt.2011, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova slika mrtvog Majkla Džeksona

Suđenje posle smrti Majkla Džeksona nastavilo se juče još jednim šokantnim detaljem. Lekar kralja popa, Konrad Marej, pored slike na kojoj je Džekson go, izneo i snimak na kojem se čuje kako Džeksonova ćerka Paris uplakana viče da je postala siroče.

Tokom suđenja, ćerka Majkla Džeksona, trinaestogodišnja Paris, kritikovala je doktora Konrada Mareja zato što nije uspeo da spasi život njenog oca.

- Probudiću se ujutru, bez mogućnosti da vidim svog tatu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekla je uplakana Paris - Vi spašavate mnoge pacijente. Uspevate da spasite ljude od infarkta, a niste uspeli da spasite mog tatu, rekla je Paris doktoru Mareju.

Na suđenju se po drugi put pojavila nova fotografija mtrvog Majkla Džeksona na kojoj je pevač go. Džeksonova majka Katarina napustila je sudnicu pre nego što je fotografija prikazana na ekranu. Doktor Kristofer Rodžer je prokomentarisao pevačevo stanje tela na slici.

- Majkl Džekson je bio zdraviji od svake prosečne osobe njegovog doba, rekao je Rodžers i dodao da na Džeksonovim zidovima srca nema ni traga masti, ali ni holesterola.

Doktor Marej Rodžers odbacio je tvrdnje da je uzrok smrti pevača prekomerna doza prokofola. On je takođe dodao da doktor Konrad Marej nije imao odgovarajuću opremu koja bi mu pomogla da Džeksonu dostavi tačan iznos propofola za spasavanje.

Povezane vesti: Deca Majkla Džeksona kao svedoci na suđenju

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Suđenje za ubistvo Majkla Džeksona (FOTO)

Izvor: B92, 12.Okt.2011

Suđenje lekaru Majkla Džeksona, optuženom da je kriv za smrt pop zvezde u junu 2009. godine, počelo je u Los Anđelesu iznošenjem uvodnih reči tužioca i odbrane pred porotom, prenose američki mediji...Više detalja sa suđenja i dokaze možete pogledati u našoj Galeriji..Dokazi će pokazati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.