Nova runda mirovnih pregovora za Siriju 13. aprila

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova runda mirovnih pregovora za Siriju 13. aprila

Specijalni izaslanik Ujedinjenih nacija za Siriju Stafan de Mistura danas je saopštio da će drugi krug sirijskih mirovnih pregovora početi 13. aprila.

On je dodao da će insistirati na ozbiljnoj diskusiji o političkoj tranzciji u Siriji, javio je AFP.

"Znam da su izbori u Siriji planirani za 13. april, ali smo odlučili da idemo dalje od toga i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da uprkos tome zakažemo pregovore", kazao je on.

Prethodno su UN objavile da će razgovori biti nastavljeni 11. aprila, navodi AFP.

Izaslanik je izjavio da se očekuje da delegacije stignu 11. i 12. aprila, a vladina delegacija će verovatno stići 14. ili 15. aprila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nova runda mirovnih pregovora za Siriju 13. aprila

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 01:02

Specijalni izaslanik Ujedinjenih nacija za Siriju Stafan de Mistura danas je saopštio da će drugi krug sirijskih mirovnih pregovora početi 13. aprila...On je dodao da će insistirati na ozbiljnoj diskusiji o političkoj tranzciji u Siriji, javio je AFP...- Znam da su izbori u Siriji planirani za 13....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.