Nova ekspozitura Pošte Srbije u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ekspozitura "Pošte Srbije" u Kikindi

Za građane Mesne zajednice ''Braća Laković'' u Kikindi otvorena je ispostava Javnog preduzeća "Pošte Srbije". Nova ekspozitura namenjena je za više od osam hiljada, mahom starijih stanovnika, kojima će poštanske usluge od sada biti znatno bliže i pristupačnije.

Peticija građana iz Mesne zajednice ''Braća Laković'' u Kikindi ovoga puta urodila je plodom. Oko osam hiljada stanovnika iz više od dve hiljade domaćinstava dobilo je ispostavu Pošte.

Razlog više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za otvaranje ekspoziture jeste veliki broj starijih građana kojima će sada u blizini biti omogućene sve vrste poštanskih usluga.

Nova ekspozitura Pošte u Kikindi opremljena je modernom tehnologijom, tako da će i poslovanje za više od 30 pravnih lica, koja se nalaze u blizini, biti omogućena pravovremeno bez čekanja i redova.

"Nadamo se da ćemo građanima omogućiti lakši život, a mi nastavljamo da osluškujemo zahteve stanovnika i privrede i da svoju poštansku mrežu kreiramo na svačije zadovoljstvo'', rekao je Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštanske mreže JP Pošte Srbije.

"Uspeli smo da zahvaljujući ''Pošti Srbije'' zajedničkim naporima obezbedimo novu ispostavu. Grad je obezbedio lokaciju, a Pošta je iz njihovog domena opremila ekspozituru za rad", izjavio je Pavle Markov, gradonačelnik Kikinde

Na području Kikinde i okolnih sela funkcioniše 15 ispostava sa glavnom poštom u centru grada, a kikindska radna jedinica obuhvata opštine Čoka i Novi Kneževac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.