Nova Pazova: Oprez zbog kvara na pružnom prelazu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2020, 18:16

Nova Pazova: Oprez zbog kvara na pružnom prelazu

Zbog kvara na uređajima za kontrolu pristupa na putno – pružnom prelazu u naselju Nova Pazova, na putu Nova Pazova – Busije, a u vezi sa dostavljenim obaveštenjem od Javnog preduzeća “Infrastruktura Železnice Srbija”, saobraćaj će se na ovoj deonici odvijati prema postavljenoj vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji.

U staropazovačkom JKP “Čistoća” koji su upravljači lokalnih puteva u opštini Stara Pazova ističu da će u što kraćem roku postaviti odgovarajuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vertikalnu signalizaciju.

Mole se učesnici u saobraćaju da smanje brzinu kretanja, da obrate pažnju na kretanje železničkih vozila i da postupe po privremeno postavljenoj signalizaciji.

Kako bi se sprečili neželjeni događaji i moguće posledice, mole se svi učesnici u saobraćaju da obrate posebnu pažnju dok se pomenuta signalizija ne postavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.