Njujork uvodi karantin za građane 16 američkih država

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2020, 17:50

Njujork uvodi karantin za građane 16 američkih država

Država Njujork uvodi karantin za građane 16 američkih država gde je pandemija koronavirusa u porastu, izjavio je danas guverner Endrju Kuomo.

"Sada imamo 16 država koje ispunjavaju kriterijume za karantin... 16 država je sada predmet karantina u Njujorku", rekao je guverner.

Kuomo je prošle sedmice saopštio prvu listu od osam američkih država čiji građani moraju da idu u karantin, uključujući Floridu i Teksas, dok je na novoj listi i Kalifornija, najnaseljenija američka država.

U SAD je do danas umrlo 129.007 osoba od koronavirusa, a zaraženih je 2.693.736 osoba.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njujork uvodi karantin za građane 16 američkih država

Izvor: Danas, 30.Jun.2020

Država Njujork uvodi karantin za građane 16 američkih država gde je pandemija korona virusa u porastu, izjavio je danas guverner Endrju Kuomo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.