Njemačka potrošila rekordne 23 milijarde eura na izbjeglice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Maj.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka potrošila rekordne 23 milijarde eura na izbjeglice

Njemačka je prošle godine potrošila rekordne 23 milijarde eura na integraciju više od miliona izbjeglica u Njemačkoj i borbu protiv uzroka migracije u inostrastvu, stoji u vladinom izvještaju u koji je uvid imao Reuters. Ovi troškovi povećani su za skoro 11 posto nakon što je u godini prije prošle potrošeno 20.8 milijardi eura, sudeći prema izvještaju kojeg je pripremilo Ministarstvo finansija. Povećana cifra je uglavnom rezultat većih troškova usmjerenih na mjere koje migrante trebaju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njemačka vlada na izbjeglice u 2018. potrošila 23 milijarde evra

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2019

BERLIN - Njemačka vlada je prošle godine za integraciju izbjeglica potrošila rekordne 23 milijarde evra, kao i na uklanjanje uzroka izbjeglištva, a što je 10 odsto više nego 2017. godine, prenio je Rojters pozivajući se na interne spise njemačke vlade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.