Njemačka policija pronašla zastavu Islamske države kod pruge

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Dec.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka policija pronašla zastavu 'Islamske države' kod pruge

Njemačka policija je u utorak saopštila da su pronašli zastavu militantne grupe "Islamska država" u blizini mjesta na kojem je, kako se sumnja, bio planiran napad na željeznicu u Berlinu, prenosi Reuters.  Istražitelji ispituju mesto napada. Još uvijek je nejasno da li su zastava i tekst na arapskom jeziku pronađeni u blizini pruge, ostavljeni od strane ljudi koji su oštetiti kontaktne žice, navela je policija.   "Od početka istrage, osigurano je nekoliko...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ISLAMISTI VRŠLJAJU PO NEMAČKIM PRUGAMA: U Berlinu oštetili kolosek i ostavili zastave ISLAMSKE DRŽAVE (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Dec.2018

Nemačka policija saopštila je danas da je, u blizini oštećenja na železničkoj pruzi u Berlinu pronšla zastavu terorističke organizacije Islamska država i da istražitelji koji rade na slučaju ispituju moguće političke motive ovog incidenta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.