Nišlijka preminula u avionu Aeroflota

Izvor: RTS, 25.Avg.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijka preminula u avionu "Aeroflota"

Letelica ruske avio-kompanije "Aeroflot", koja je letela na liniji Peking-Moskva, neplanirano se prizemljila u Novosibirsku zbog smrti jedne državljanke Srbije, prenose ruski mediji.
Kapetan aviona, "erbasa A330-300", odlučio je da prekine let pošto je ženi pozlilo.
Posle sletanja na aerodrom "Tolmačovo" lekari su konstatovali smrt putnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekla je portparolka tog aerodroma Irina Šavšina.
Državna televizija Novosibirska navodi da je, po preliminarnim podacima, uzrok smrti srčani udar.
Umrla putnica je iz Niša, rodjena 1959. godine. U Ambasadi Srbije u Moskvi navode da je letela iz Pekinga preko Moskve za Beograd.
Ambasada je u kotaktu sa porodicom i u toku je organizovanje prebacivanja tela u Srbiju, pošto se u Novosibirsku izvrši obdukcija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPKINJA UMRLA U AVIONU ZA MOSKVU: Letelica morala hitno da sleti

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016

Avion Aeroflota Erbas A330-300, koji je danas leteo na liniji Peking-Moskva, neplanirano se prizemljio u Novosibirsku zbog smrti jedne državljanke Srbije, prenose ruski mediji...Posle sletanja na aerodrom Tolmačovo lekari su konstatovali smrt putnice, rekla je portparolka tog aerodroma Irina Šavšina...Mediji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Nišlijka preminula u avionu "Aeroflota"

Izvor: RTS, 25.Avg.2016

Putnica iz Srbije preminula je u avionu ruske avio-kompanije "Aeroflot", koji je leteo na liniji Peking-Moskva. Letelica se zbog toga neplanirano prizemljila u Novosibirsku. . Kapetan aviona "erbasa A330-300" odlučio je da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.