Nije imala pojma da je loto milionerka

Izvor: Mondo, 03.Nov.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije imala pojma da je loto milionerka

Džulija Karvera redovno igra loto, ali iz nekog razloga ne proverava listiće posle izvlačenja, pa nije imala pojma da je već mesecima milionerka.

Amerikanka Džulija Karvera je sretna dobitnica džekpota od 23 miliona dolara, ali za to nije znala čak pet meseci pošto je zaboravila da proveri listić za lutriju koji je kupila u maju.

Karvera je dugovala 600 dolara za račun za struju, kad je dobila poruku da je već pet meseci milionerka, prenosi Anadolija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />

"Svuda po kući raspršeno je oko 200 loto listića. Sve listiće koje uzimam, nikada ne kontrolišem", rekla je Karvera na konferenciji za novinare koju je održala zajedno sa svojom porodicom.

"Zbrinuću svu svoju unučad i kćerke. Toliko sam srećna, otići ću i kupiti sebi par ribok cipela", rekla je ona.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baka nije znala da je osvojila 23 miliona dolara!

Izvor: Svet, 03.Nov.2012

Pobednički tiket kalifornijske lutrije vredan 23 miliona dolara Džuli Servera zaboravila je u pretincu njenog automobila pre pet meseci, a otkrila je da je postala bogata tek kada je objavljen snimak njene kćerke kako kupuje loz. Duže od pet meseci Amerikanka Džuli Servera jedva je uspevala da plati...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.