Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaposlenost u RF se smanjila na pretkrizni nivo

14.07.2011. -

Nezaposljenost u RF se smanjila na pretkrizni nivo. To je saopštio zamenik premijera Aleksandar Žukov na sednici vlade. Prema njegovim rečima, u junu se broj nezaposlenih smanjio za 1 milion 200 hiljada ljudi na 4,6 miliona. Pri tome je broj vakancija jednak broju registrovanih nezaposlenih. Međutim, u nizu subjekata, pre svega na Severnom Kavkazu, situacija nezaposlenosti još uvek ostaje napeta.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Iranska atomska centrala u Bušeri treba da bude puštena u rad ovog leta

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2011

14.07.2011. -..Iranska atomska centrala u Bušeri, treba da bude puštena u rad ovog leta. O ovome je izjavio izvor ITAR TAS u MIP RF. Po njegovim rečima, „sve id po planu". Diplomata računa da će završetak dugogodišnjih pojačanih napora u vezi sa projektom atomske centrale u Bušeru biti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.