Nezapamćena tragedija u Češkoj! Majka i kćerka stradale u sauni! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Apr.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćena tragedija u Češkoj! Majka i kćerka stradale u sauni! (FOTO)

Dve žene poginule su u sauni na severu Češke, nakon što je kvaka otpala, zbog čega su njih dve ostale zarobljene unutra, saopštila je danas češka policija.

Incident se dogodio u subotu uveče, u blizini grada Jičin, severoistočno od Praga, prenosi AFP.

Horor na Jičínsku: Matka s dcerou zemřely v sauně! Zlomily kliku https://t.co/lE5MosAaq7 pic.twitter.com/8sAaWNb1pB

Obrovská tragédie se odehrála na Jičinsku, kde zemřela při saunování matka >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << s dcerou. https://t.co/uBwknEAVJ9 pic.twitter.com/5ci3VFR5RR

"Majka (65) i ćerka (45) su bile u sauni kod prijatelja. Vlasniku se učinilo da su dugo vremena u sauni zbog čega je otišao da proveri šta je sa njima i pronašao ih mrtve", rekla je portparolka policije Iva Kormosova i dodala da su njih dve u sauni provele oko 90 minuta.

"Kvaka na vratima je bila polomljena i žene su bile zarobljene. One su pokušale da polome prozor na vratima saune, ali nisu uspele", rekla je Kormosova.

Hitne službe su na licu mesta proglasile smrt žena.

Sve fotografije ovog nemilog incidenta možete pogledati OVDE.

Teška saobraćajna nesreća: Poginuo poznati pevač! (FOTO)

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.