Nevreme i grad u Sarajevu, nestala struja

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2016, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme i grad u Sarajevu, nestala struja

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine večeras je zabeleženo veliko nevreme praćeno snažnim vetrom, kišom i gradom, što je izazvalo obustavljanje tramvajskog saobraćaja.

Snažno nevreme je u većem delu Sarajeva izazvalo i nestanak struje, a najintenzivnije je bilo u centru grada, prenosi portal Klix.ba.

Tramvajski saobraćaj je obustavljen radi bezbednosti građana.

"U pitanju je standardna procedura, tramvaji se obustavljaju usljed nevremena budući da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vetar nanosi granje i smeće na šine, tako da je vožnja otežana", potvrdili su u gradskom saobraćajnom preduzeću, navodeći da će po smirivaju nevremena saobraćaj ponovo biti uspostavljen.

U pojedinim delovima grada je otežan saobraćaj zbog vode na ulicama, prenosi Klix.ba

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.