Netanijahu: Napustite mesta blizu militanata

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu: Napustite mesta blizu militanata

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu upozorio je stanovnike pojasa Gaze da napuste svako mesto na kome operišu palestinski militanti jer bi moglo biti napadnuto.

"Upozoravam stanovnike Gaze da napuste momentalno svako mesto odakle Hamas izvodi terorističku aktivnost. Svako od tih mesta je meta za nas", rekao je Netanijahu u govoru emitovanom preko televizije, dan nakon što je u izraelskom vazdušnuom udaru srušena jedna stambena zgrada od 12 spratova u gradu Gazi.

Izraelska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vojska upozorila je stanare da odu uoči napada. U toj zgradi je bio komandni centar Hamasa. U prvim izveštajima je navedno da je 22 ljudi, uključujući 11 dece, ranjeno u toj zgradi sa 44 stana.

Danas je u izraelskom vazdušnom udaru na Rafu na jugu Gaze srušena jedna poslovna zgrada od sedam spratova u kojoj je bilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Hamasa. U udaru je oštećen jedan dvospratni šoping centar u tom gradu sa desetinama radnji.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.