Nestala ćerka milijardera (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala ćerka milijardera (VIDEO)

Misteriozni nestanak ćerke građevinskog milijardera potresao je britansku i novozelandsku javnost.

It takes 3.2 sec to RT and help find Missing Grace Millane, who turned 22 on Sunday, was last seen entering the CityLife hotel in Auckland #NewZealand at 9:41pm on Saturday 1 December call 116 000 with any information pic.twitter.com/FXPpON9JmU

— ANDIE LEIB (@andiel1701) December 7, 2018

Grejs Milane (22) nestala je u luksuznom hotelu u Oklandu na Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zelandu, gde je boravila turistički.

Ona je na Novi Zeland stigla iz Eseksa, a nestala je pre sedam dana kada je stigla u Okland koji je bio samo jedna od destinacija na njenom putovanju svetom.

Navodno je poslednji put viđena s jednim muškarcem i od tada joj se gubi svaki trag.

Iz policije sumnjaju da je ćerka milijardera u velikoj opasnosti, prenosi Dejli mejl.

Sin grčkog milionera u "poršeu smrti" (VIDEO)

Njen otac David Milane koji ima 60 godina i poznat je kao građevinski milijarder, doputovao je na Novi Zeland i danas održao konferenciju za medije tokom koje nije mogao da zadrži suze.

Kidnapovan milijarder! (FOTO,VIDEO)

"Preklinjemo vas da nam javite gde je Grejs", rekao je vidno uznemireni milijarder.



Izvor: YouTube/The Guardian

 Devojka je nestala dan pred svoj rođendan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.