Nesreća u školi, poginulo 7 učenika, 57 povređeno (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Sep.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u školi, poginulo 7 učenika, 57 povređeno (VIDEO)

Lokalna televizija je objavila snimke na kojima se vidi kako pripadnici Crvenog krsta pretražuju ruševine škole Najmanje sedam učenika je danas poginulo, a 57 povređeno kada se urušila učionica jedne škole u Najrobiju, glavnom gradu Kenije.Portparol kenijske vlade je potvrdio broj žrtava i povređenih.PROČITAJTE JOŠ - Više od 340 naknadnih potresa, škole zatvoreneLokalna televizija je objavila snimke na kojima se vidi kako pripadnici Crvenog krsta pretražuju ruševine škole, preneo je Rojters.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Urušila se učionica, sedam učenika poginulo, 57 povrijeđeno

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2019

NAIROBIJ - Sedmoro učenika je poginulo, a 57 ih je ranjeno u ponedjeljak u urušavanju učionice u osnovnoj školi u Nairobiju, potvrdio je vladin portparol.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.