Neonacisti napali Sberbanku i Alfa banku

Izvor: Mondo, 18.Feb.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neonacisti napali Sberbanku i Alfa banku

Neonacistička grupa Organizacija ukrajinskih nacionalista (OUN), koja je inače zabranjena u Rusiji, zasula je danas kamenicama ruski Centar za nauku i kulturu, kao i ekspoziture Sberbanke i Alfa banke u Kijevu.

Foto: Youtube/screenshot/BBC Newsnight

Neonacisti su bacali kamenje i metalne predmete, razbivši tako prozore i vrata na Centru za nauku i kulturu, a TAS S navodi da policija nije pokušala da spreči napad iako su bili na licu mesta.

Nakon kamenovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Centra za nauku i kulturu, pripadnici OUN su krenuli prema Alfa banci, međutim, tada ih je policija zaustavila.

Krvavo u Drezdenu: Biju "naci" al' biju i "crveni"

Kako javlja TAS S, napadnuta je i zgrada Sberbanke.

Desetak osoba je bacilo kamenje na zgradu Sberbanke, a policija nije uspela da ih spreči.

Masovna tuča migranata i neonacista! VIDEO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

INCIDENT U UKRAJINI Neonacisti napali ruski kulturni centar

Izvor: Blic, 18.Feb.2018

Neonacistička grupa Organizacija ukrajinskih nacionalista (OUN), koja je inače zabranjena u Rusiji, zasula je danas kamenicama ruski Centar za nauku i kulturu, kao i ekspoziture Sberbanke i Alfa banke u Kijevu...Neonacisti su bacali kamenje i metalne predmete, razbivši tako prozore i vrata na Centru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.