Nema prepisivanja: Evo kako indijski regruti polažu testove za prijem u vojsku

Izvor: Press, 27.Mar.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema prepisivanja: Evo kako indijski regruti polažu testove za prijem u vojsku

Lokalne novine objavile su fotografije na kojima se vidi više od 1.000 regruta dok u donjem vešu sede na poljani i popunjava test za prijem u vojsku
Indiji "prepisivanje", odnosno varanje na ispitima neki su podigli na sasvim novi nivo, zbog čega su vojni zvaničnici u istočnoj državi Bihar primenili podjednako ekstreman način za sprečavanje nepoštenog polaganja - regruti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su morali da se skinu u donji veš kako bi mogli da polažu obavezni prijemni ispit.

Lokalne novine objavile su fotografije na kojima se vidi više od 1.000 regruta dok u turskom sedu na poljani popunjava test.

Foto: Indijski regruti na testovima za prijem u vojsku, Foto: Profimedia

"Osigurali smo da kandidati unose minimum stvari u centar za polaganje", rekao je za Indian Ekspres pukovnik koji je nadgledao ispit.

"Nismo imali izbora do da se povinujemo instrukcijama, iako je bilo zaista čudno", rekao je jedan anonimni kandidat.

Foto: Indijski regruti na testovima za prijem u vojsku, Foto: Profimedia

Lokalne vlasti koje su odredile kako će se ispit polagati smatraju da je, s obzirom na prošlu godinu kada su roditelji i prijatelji preko zidova dobacivali regrutima odgovore, ove godine bilo neophodno preduzeti mere.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.