Nekadašnji šampion u boksu se ugušio od kroasana u emisiji

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji šampion u boksu se ugušio od kroasana u emisiji

Bivši argentinski bokser Mario Melo umro je tokom televizijskog prenosa takmičenja u jedenju kroasana, pošto se ugušio, saopštila je njegova sestra.

Aida Melo rekla je za lokalnu TN televiziju da je gledala kada se njen brat srušio i gušio na sceni iza voditelja programa.

Ocenila je da su ljudi mislili da on pokušava da se našali, ali je zapravo očajnički tražio pomoć voditelja.

Ona je rekla da je posle izvesnog vremena lekar pozvan iz publike, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a potom je Melo odveden u lokalnu bolnicu u gradu Pinamar, gde je kasnije proglašen mrtvim.

Melo je bio šampion u poluteškoj i superteškoj kategoriji u Južnoj Americi tokom osamdesetih i devedesetih godina.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRT UŽIVO: Bivši bokserski šampion se ugušio usred prenosa takmičenja u jedenju kroasana!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2018

Bivši argentinski bokser Mario Melo umro je tokom televizijskog prenosa takmičenja u jedenju kroasana, pošto se ugušio, saopštila je danas njegova sestra.

Nastavak na Kurir...

Nekadašnji šampion u boksu ugušio se kroasanom tokom emisije

Izvor: Radio 021, 06.Nov.2018, 08:02

Bivši argentinski bokser Mario Melo umro je tokom televizijskog prenosa takmičenja u jedenju kroasana, pošto se ugušio, saopštila je njegova sestra...Aida Melo rekla je za lokalnu TN televiziju da je gledala kada se njen brat srušio i gušio na sceni iza voditelja programa. Ocenila je da su ljudi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.