Izvor: RuskaRec.ru, 05.Jun.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnja najlepša javna tužiteljka priznala da nema ni muža ni auto

Centar za borbu protiv korupcije političke stranke „Jabloko“ je tražio od državnog tužilaštva i Dume da provere zašto Poklonska nije upisala prihode muža, iako je ranije izjavljivala da je udata, pa ni auto.
Posao „najlepše javne tužiteljke na svetu“
Bivša javna tužiteljka Republike Krim, čiji su obožavaoci pravili crtane filmove i spotove u stilu anime, je izjavila za medije da je sve u njenoj imovinskoj karti tačno: auto nema, a muškarac za koga >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << je htela da se uda, nije postao zvanično njen muž jer su se rastali.
„Čitav nesporazum je u tome što ne mogu da upišem muža jer ga jednostavno nema“, kaže Poklonska.
Ona je objasnila da nije htela ranije da govori o svom ličnom životu da ne bi povredila muškarce koji su želeli da se bliže upoznaju sa njom. Takvih je bilo veoma mnogo, priznaje ona. „Da ne bi uzalud gajili nade, govorila sam da sam udata i da imam divnu porodicu.“ Poslanica Državne dume dodaje da verovatno nije bila u pravu kada je tako postupala.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.